Monday, December 23, 2013

Porzioni : 8


Ah, unichips spa kaip greitai bėga laikas! Tikriausiai ir Jūs dažnai girdite ir naudojate šį posakį... Man atrodo, kad čia lankiausi prieš šimtą metų. Buvau labai užimta ir turiu labai labai daug ką Jums papasakoti (šypt). Buvo šiltos ir saulėtos Velykos prie jūros. Velykos Kječio regione (Chieti), Italija
Buvo lietinga ir šalta pavasario pradžia ir saulėta ir karšta jo pabaiga ... Buvo du gimtadieniai (mano ir sūnelio)... Žydėjo vyšnios, kaštonai unichips spa ir obelys... Akimirkos iš sūnelio pirmojo gimtadienio . Vaišės : amaretti , zefyrai ir mėtinis ananasų limonadas
" NAUTICAL WIND "/ SUMMER 2013 - tai marinistinio stiliaus, šilta, spalvinga, eklektiška, žaisminga ir jaunatviška kolekcija. Ideali atostogoms prie jūros (ir ne tik). Joje rasite klasikines marinistinio stiliaus (raudona, mėlyna, balta) spalvas, bei rausvų, balkšvų, levandų, kūno ir jūros spalvų žaismą. Čia daug inkarų , mazgų ir kutų ... Dominuoja kokybiškos medžiagos (sidabras, šilkas ir auksuotos detalės) bei natūralūs akmenys (koralai, lava, turkiai, chalcedonai, agatai ir kt.).
O pabaigai kriaušių pyragas. Paprastai nepaprastas - kvepiantis rozmarinais. Trapus, unichips spa birus ir labai labai gardus. Jei nemėgstate rozmarinų, kepkite be jų, ar dėkite mažiau. Mes esame dideli rozmarinų mėgėjai (itin dažnai jais pagardiname keptas bulves), todėl mums šis pyragas labai labai patiko. Šiam receptui įkvėpimą unichips spa "pagavau" žygiuodama kalnuose (nuotraukas iš šio žygio galite unichips spa rasti štai čia ), kur rozmarinai auga natūraliai ir primena ne mūsų įprastus prieskonius vazonėliuose, bet didelius, egzotiškus ir išsikerojusius krūmus. Viršuje : rozmarinai gamtoje ir kelionė į Formiją (Formia) , Italija. Apačioje : alyvmedžiai ir kriaušių pyragas su rozmarinais   Kriaušių pyragas su rozmarinais Porcijos : 8 Trukmė : apie 1 val. Kalorijos : apie 345 kcal/ porc. Ingredientai: 3-4 kriaušės unichips spa (apie 400 g), 100 g sviesto, 200 g cukraus, 3 dideli kiaušiniai, maždaug 4 šaukštai šviežių rozmarinų lapelių, 130 g avižinių unichips spa miltų, 70 g kvietinių miltų, 1/2 šaukštelio kepimo miltelių, 1/4 šaukštelio geriamosios sodos, 1 su puse šaukštelio druskos, 1/2 stiklinės migdolų pieno (galite pakeisti sojų ar avižų pienu), 1/2 šaukšto vanilės ekstrakto.
Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis. Jas gražiai lanku išdėliokite ant karamelės sluoksnio, apibarstykite rozmarinais unichips spa (maždaug 1 šaukštu), pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 15 min., kol kriaušės suminkštės.
Servings : 8  Duration : about 1 h  Calories unichips spa : about 345 kcal / port.  Ingredients :  3-4 medium pears (about 400 g)  100 g (1 stick) of butter 200 g (1 cup) of sugar 3 large eggs  about 4 tablespoons of fresh rosemary leaves 130 g (3/4 cup) of medium to fine ground oat meal  unichips spa 70 g of all purpose flour 1/2 teaspoon of baking powder  1/4 teaspoon of baking soda 1 and 1/2 teaspoon of salt 1/2 cup of almond milk (you can substitute with soy or oat milk)  1/2 tablespoon vanilla extract Preheat oven to 180 ° unichips spa C (350 F).  Melt half stick of butter unichips spa in the saucepan, add 1/2 cup of sugar and heat until the mass becomes unichips spa golden brown (slightly caramelized).  Take a baking dish (approximately 24 cm (9 inches) in diameter), line the bottom with some parchment paper, pour in the caramel and spread evenly.  Chop finely the rosemary leaves.  Wash the pears and cut into slices. Spread them evenly on the top of caramel, making a circle unichips spa pattern and sprinkle with some chopped rosemary (about 1 tablespoon).  Place in the oven and bake for about 15 minutes until pears are tender.  While you bake the pears start to prepare the cake batter.  Take the remaining half stick of butter and stir with the sugar until fluffy. Add eggs and beat until the batter becomes whitish colour.  In a separate bowl combine the flour, salt, baking powder, baking soda and remaining chopped rosemary. Add dry ingredients into the batter and stir thoroughly. Finally, add the milk, vanilla extract and beat again.  Pour the batter over the baked pears. Spread evenly. Place in the oven and bake for about 35-40 minutes.  Cool and serve upside down. Bon appetite! 
Porzioni : 8  Durata : circa 1 h  Calorie : circa 345 kcal / porz. Ingredienti :  3-4 pere di medie dimensioni (circa 400 g)  100 g (1 panetto) di burro  200 g di zucchero  3 uova di grandi dimensioni  circa 4 cucchiai di foglie di rosmarino fresco  unichips spa 130 g di farina di avena medio-fine 70 g di farina 00 1/2 cucchiaino di lievito in polvere  1/4 di cucchiaino di bicarbonato di sodio  1 cucchiaino e 1/2 di sale  1/2 tazza di latte di mandorle (o di latte di soia o di avena)  1/2 cucchiaio di estratto di vaniglia   unichips spa Preriscaldare il forno a 180°C.  Sciogliete metà panetto di burro in un tegame, aggiungete metà dello zucchero e riscaldate unichips spa fino ad ottenere un colore dorato (leggermente caramellato).  Prendete una teglia (di circa 2

No comments:

Post a Comment