Saturday, December 28, 2013

Preheat oven to 200


Žemės drebėjimas pas mus? Pasirodo ir taip būna, nors gyvename ne seisminėje zonoje... Ačiū D. pas mus jis buvo ne per daug stiprus ir truko vos keletą sekundžių... Ech, kartais nauji išbandymai aplanko net tada, kai jų mažiausiai tikiesi. O jausmas tikrai nerealus ir nemalonus, kai visos sienos ir langai juda... O po labai sėkmingo baklažanų pyrago recepto , atėjo eilė ne mažiau sėkmingam - pomidorų pyragui. Pomidorai , rikota , česnakai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai ir bazilikai yra nuostabus derinys. drying food preservation Netikite? Išbandykite!!! Pomidorų ir rikotos pyragas Porcijos : 6-8 Kalorijos : apie 355 kcal/ porc. Trukmė : apie 1 val. 30 min. Ingredientai : apie 2 00 g sluoksniuotos arba nesaldintos trapios (smėlinės) tešlos (aš pirkau jau paruoštą parduotuvėje) drying food preservation , 1 česnako galvutė, 500 g rikotos arba nerūgščios varškės, 100 g tarkuoto drying food preservation fermentinio sūrio, apie 400 g vyšninių drying food preservation arba slyvinių pomidorų , maždaug 1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių, maždaug 1/2 šaukštelio drying food preservation džiovintų mairūnų, maždaug 1/4 šaukštelio džiovintų smulkiai sugrūstų rozmarinų, saujelė šviežių bazilikų, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, žiupsnelis juodųjų pipirų, druska.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Nupjaukite česnako galvutės viršūnėlę , kad atsivertų visų skiltelių akutės (nulupti nereikia), apšlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite drying food preservation į foliją ir kepkite orkaitėje apie 40 minučių. drying food preservation Atvėsinkite, išlukštenkite ir sugrūskite drying food preservation šakute. Kepimo skardą išklokite tešla. Rikotą sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir keptais česnakais, pagardinkite juodaisiais pipirais, druska ir išmaišykite. Sūrio kremą sukrėskite į skardą ant tešlos. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau ir juos išdėliokite ant sūrio kremo (perpjauta puse į viršų), paskaninkite druska. Apibarstykite likusiais prieskoniais (raudonėliais, mairūnais ir rozmarinais). Pašaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 30-45 minutes, kol pyrago paviršius gražiai paruduos. Atvėsinkite. Susmulkinkite šviežius bazilikus, jais apibarstykite pyrago viršų ir patiekite. Skanaus!
Servings : 6-8 Calories : about 355 kcal / port. Duration : about 1 h 30 min Ingredients : about 200 g (7 oz) of unsweetened already prepared puff or simple pie crust 1 garlic head 500 g (15 oz) of ricotta or cottage cheese 100 g (1 cup) of grated parmesan cheese about 400 g (14 oz) cherry or plum tomatoes about 1 / 2 teaspoon dried oregano about 1 / 2 teaspoon dried marjoram about 1 / 4 teaspoon dried ground rosemary handful of fresh basil 1 tablespoon of olive oil a pinch of black pepper salt to taste
Preheat oven to 200 ° C (400 F). Cut the garlic drying food preservation bulb tip to open the cloves (do not peel), drizzle with some olive oil, wrap in a foil and roast in the oven for about 40 minutes. Cool, press the cloves drying food preservation out and crush with a fork. Line a baking pan with the pie crust. Mix the ricotta, grated parmesan cheese and roasted drying food preservation garlic and season with some black pepper and salt. Stir well. Pour the cheese batter on the pie crust. Slice the cherry tomatoes into halves. Place on the top of the cheese cream (cut side up) and sprinkle with some salt. Sprinkle the top of the cake with remaining spices (oregano, marjoram and rosemary). Place in the oven and bake for about 30-45 minutes (until nicely browned on the surface). Allow to cool. Sprinkle the top of the tart with some fresh basil and serve. Bon appetite! ................ITA................
Porzioni : 6-8 Calorie : circa 355 kcal / porz . Durata : circa 1 h e 30 min Ingredienti drying food preservation : circa 200 gr di pasta sfoglia o di pasta frolla non zuccherata 1 testa d'aglio 500 g di ricotta o di formaggio fresco 100 g di parmigiano grattugiato circa 400 grammi di pomodorini ciliegini o perini circa 1 / 2 cucchiaino di origano essiccato circa 1 / 2 cucchiaino di maggiorana secca circa 1 / 4 cucchiaino di rosmarino secco una manciata drying food preservation di basilico fresco 1 cucchiaio di olio d'oliva un pizzico di pepe nero sale qb Preriscaldate il forno a 200°C . Tagliate la punta del bulbo dell'aglio per aprire gli spicchi (non s bucciateli ) , irrorate con dell' olio d'oliva , avvolgetelo in un foglio e cuocete in forno per circa 40 minuti. Togliete dal forno, fate raffredare , premete gli spicchi e schiacciateli con una forchetta. Stendete la pasta sfoglia su una teglia . Mescolate la ricotta , il formaggio grattugiato e l'aglio cotto al forno e insaporite con pepe nero e sale. Mescolate bene . Versate l'impasto sulla pasta sfoglia . Tagliate i pomodorini a metà. Poneteli sulla crema di formaggio (con il lato tagliato verso l'alto) e cospargete con un pizzico di sale . Cospargete la parte superiore della torta con le spezie restanti ( origano , maggiorana e rosmarino ). Mettete in forno e cuocete per circa 30-45 minuti ( finché non otterrete un bel colore dorato ). Lasciate raffreddare . Cospargete la parte superiore drying food preservation della torta con del basilico fresco e servite. Buon appetito ! ........................................
Kažką panašaus, tik su paprasta varške buvo mano kambariokė gam

No comments:

Post a Comment